Tutkimus- & Asiantuntijaverkosto

Projekti- ja asiantuntijayhteistyö

Tarvitsetko apua tutkimusprojektisi kanssa? Ota yhteyttä ja tutustu asiantuntijaryhmäämme. Yhdessä Top Analytican kanssa pääset tavoitteisiisi nopeammin ja tehokkaammin. Ryhmämme koostuu fyysikoista ja kemisteistä, joilla on vuosikymmenien kokemus monenlaisista työtehtävistä ja projekteista yritys- ja yliopisto-maailmasta. Suurena etuna on laaja laitekanta saman katon alla, mikä takaa monipuolisen ja nopean palvelun asiakkaalle. Palvelumme toteutetaan asiakaslähtöisesti aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kaikki projektit ja toimeksiannot tehdään  luottamuksellisesti ja luotettavasti. Top Analytica on ollut mukana kehittämässä Suomalaista huipputeknologiaa maailmalle.

Esimerkit:

palveluverkosto

Laiteaikavuokraus

Oletko pohtinut uuden laitteen hankintaa yrityksellesi? Haluatko varmistua siitä, että yrityksenne analytiikan tarve ja laitteiston suorituskyky kohtaavat?

Usein meille kaikille myydään viimeisintä huutoa oleva instrumentti, jonka suorituskyky ylittää tarpeen jopa vuosiksi eteenpäin. Laitekannan ikääntyessä niitä kuitenkin päivitetään ja lopullinen kustannus käyttötarve huomioiden saattaa kivuta yllättävän korkeaksi. Mitä asioita laitteistosta on sopimuksessa huomioitava ennen kuin ostopäätös kannattaa tehdä?

Meiltä voit kysyä konsultaatiota laitehankinnoissa ja myös testata tiettyjä laitteita ennen ostopäätöstä. Kustannukset saattavat olla huomattavasti pienemmät myös leasing-sopimusta hyväksi käyttäen. Yrityksellänne on mahdollisuus pätevöittää asiantuntijansa Top Analytica Oy:n laitteen käyttöön ja siten minimoida kustannuksia entisestään. Top Analytica huolehtii laitteesta ja ongelmatilanteissa operaattorin on helppo pyytää apua asiantuntijoiltamme, joilla on jo valmiiksi vuosien kokemus laitteiden käytöstä sekä erilaisten näytteiden käsittelystä. Teille jää analyysien tekeminen. Tilanne on optimaalinen silloin kun analyysin tarve on jatkuvasti satunnaista kuten tuote-kehityksessä. Laitteen voi varata www-sivuiltamme etukäteen ja myös perua ilman maksua, jos ajankohta ei jostakin syystä olekaan sopiva. 

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut vuokraamaan laiteaikaa.

Laitekäyttöverkosto

Meidän kauttamme on mahdollista päästä käyttämään lukuisia eri laitteita alihankkijaverkostomme avulla. Olemme tiiviissä yhteistyössä mm. Turun alueen yliopistoihin. Tavoitteena on saada laitekannalle mahdollisimman hyvä käyttöaste, mikä auttaa kaikkia osapuolia niin taloudellisesti kuin tieteellisesti. On tyypillistä, että kallis laite seisoo huoneen nurkassa pienellä käyttöasteella, minkä vuoksi oman laitteen investointi ei ole aina kannattavaa.

Alihankkijoiden laitekanta: TEM, COM, AFM, XRD, HIM, TG/DT/PT/DSC, Py-GC-MS, ICP-MS/AES


Seminaarit, koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme omia seminaareja sekä koulutuksia liittyen tutkimuspalveluihimme. Tarkastele täältä meidän koulutus-tarjontaa. Voit kutsua myös meidät omaan tapahtumaasi.

Seuraavat tapahtumat:

– 3. Mikroskopian ja mikroanalytiikan työpaja, 2021 (Top Analytica 20 vuotta!)

Aikaisempia tapahtumia:

Top Analytican järjestämä 2. Mikroskopian ja Mikroanalytiikan työpaja, Turussa 18-20 maaliskuuta 2019

Top Analytican järjestämä Mikroskopian ja mikroanalytiikan työpaja, Turussa 26.-27. syyskuuta

Turun Yliopiston yrityspäivät (2017, 2016)

XPS / Multipak – software workshop (2014)

Top Analytica – Laivaseminaari (27.8.2013)

workshop

Opiskelijat ja koululaisryhmät

Järjestä oma ekskursio tukemaan yliopiston jatko-opintoja tai tuo lukiokurssilaiset tekemään harjoitustöitä oikeaan laboratorioon. Todellinen työympäristö ja asiantuntijat yhdessä avartavat nuorten kuvaa laboratoriotyöstä sekä antaa mielekkyyttä jatko-opintoja varten.

Top Analytica on myös oiva paikka kysellä mahdollisia päättötyöhön liittyviä aiheita tai projekteja. Teemme paljon yhteistyötä eri yritysten ja yliopistojen kanssa, joten yhteistyö esimerkiksi graduntekijän kanssa voi olla hyvinkin hedelmällistä.

Toiminnallinen tutustumiskäynti sopii mm:

  • Opiskelijaryhmille
  • Kouluryhmille
  • Tiedeleiriläisille

Opinnäytetöitä Top Analyticalla:

Pro Gradu – Jere Manni (Turun Yliopisto 2012), Foksusoimattoman ionisuihkun käyttö mikroanalytiikan näytteenkäsittelyssä

Pro Gradu – Casimir Näsi (Åbo Akademi 2018), Identification of asbestos in construction materials 

ekskursio
  • Top Analytica Oy Ab
  • Ruukinkatu 4, 20540 Turku (sijaitsee Old Mill -teknologiakiinteistön sisäpihalla)
  • Puhelin: 02-2827780
  • Asbestitiimi: +358 44 787 4845
Copyright © 2023 Top Analytica Oy Ab