Suomen Elektronimikroskopian Seura SEMS - Top Analytica

Suomen Elektronimikroskopian Seura SEMS

In English

Toiminta

Suomen Elektronimikroskopian Seura on epävirallinen yhteisö, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen elektronimikroskopian harjoittajat ja ammattilaiset. Yhteisö valitsee vuosittain toiminnanjohtajan, joka organisoi yhteisön toimintaa.

Toiminta käynnistyi tammikuussa 2024. Toiminnanjohtajana vuonna 2024 toimii Ville Saarimaa.

Yhteisö järjestää tapaamisensa Teams-kokouksina, joiden sisältö ja teemat sovitaan yhteisön keskustelualustoilla. Teams-kokouksissa jaamme tietoa, keskustelemme alan kehityksestä ja tarjoamme arvokasta vertaistukea.

Loppuvuodesta yhteisö järjestää kokouksen, jossa valitaan seuraavan vuoden toiminnanjohtaja.

Suomen Elektronimikroskopian Seura on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä yhteisöön liittyminen velvoita mihinkään. Toiminnan ollessa epävirallista, ei jäsenmaksuja kerätä. Tavoitteenamme on edistää verkostoitumista, oppimista ja koulutusta elektronimikroskopian alalla. Virtuaalitapaamisemme tarjoavat foorumin alan ammattilaisille jakaa tietoaan ja kokemuksiaan.


Seuran säännöt


Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumat


Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä seuran jäseneksi ja tilata uutiskirjeemme täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Uutiskirjeen tilaamisen pystyy perumaan unsubscribe-linkistä koska tahansa, eikä uutiskirjeen tilaaminen velvoita mihinkään. Sähköisiä uutiskirjeitä lähetetään 5—10 vuodessa.

Liity myös LinkedIn-ryhmään!


  • Top Analytica Oy Ab
  • Ruukinkatu 4, 20540 Turku (sijaitsee Old Mill -teknologiakiinteistön sisäpihalla)
  • Puhelin: 02-2827780
  • Asbestitiimi: +358 44 787 4845
Copyright © 2024 Top Analytica Oy Ab